Links

Sport in Lier 

Ben je opzoek naar een sportclub, sportplek, of heb je vragen over sporten tijdens corona? Dan kan je zeker bij Sporten in Lier terecht. Je vindt hier de beste sportplaatsen en de leukste activiteiten. Veel sportplezier!

Sporten in Lier

 

Nog niets gepland voor de vakantie? Op Sport It vind je de leukste sportkampen. Atletiek, circus, avontuur, voor iedereen is er wel iets!

Sport It

 

Supertoffe waterglijbanen of liever baantjes zwemmen? In LAGO Lier kan het allemaal. Leuk om met vrienden of familie naartoe te gaan.

De Waterperels

 

Zit je met vragen?

WatWat is dé site voor jongeren. Je kan hier terecht met al je vragen en onzekerheden. Dat kan gaan over corona, jouw rechten, studiekeuze, je lichaam, studentenjobs en nog veel meer. WatWat is zeer duidelijk en staat boordevol no-nonsense info voor jongeren.

Wat Wat

 

Heb je donkere gedachten, voel je je niet goed in je vel, of heb je nood aan een gesprekje? Twijfel dan zeker niet om eens naar Awel te gaan. Je kan bellen of chatten met vrijwilligers die jou zullen voorthelpen. Er is ook een forum waar je al je vragen kwijt kan of anderen hun vragen beantwoorden.

Awel

 

Hier vind je alles over de nieuwe privacywet en jouw privacy op school en online. Op Ik beslis vind je hoe de privacywet jouw persoonlijke gegevens beschermt en wat jouw rechten zijn.

Ikbeslis

 

Jeugdwerk

Zoek je iets om je vrije tijd mee te vullen? Wij hebben voor jou een overzicht van jeugdverenigingen in Lier en Koningshooikt samengesteld.

Jeugdverenigingen

 

Wat te doen?

Wil je iets leuks gaan doen maar weet niet goed waar zoeken? UIT in Vlaanderen heeft het zoekwerk al voor jou gedaan. Theatervoorstellingen, festivals, concerten, uitstapjes en nog veel meer. Zelfs voor degenen die thuis willen blijven is er van alles voorzien.

UITinVlaanderen

 

Zin in een dagje weg? Vind hier de leukste plekjes in Vlaanderen voor een uitstap.

Dagje Weg

 

Wees riebedebie! Ontdek hier de tofste attracties en musea in Vlaanderen. Tips voor een coronaproeve Valentijn of leuke ideetjes voor als het regent kan je ook hier vinden.

Riebedebie